Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

Luis tavares

Luis Tavares l Team Pasztjerik

Luis Tavares is een Nederlandse kickbokser, hij is geboren in Rotterdam op 8 september 1991. Hij komt uit een Kaapverdisch gezin en speelde in zijn jeugd veel voetbal. Hij heeft zelfs in de jeugd voor Feyenoord gespeeld, maar stapte toch over naar het kickboksen. Hij traint bij team Pasztjerik onder trainers Jan Pasztjerik en Vilson Tavares. Momenteel is hij de huidige halfzwaargewicht en zwaargewicht kampioen van Enfusion. Zijn huidige record is 50 gewonnen gevechten en 6 verloren.

Op 30 september 2017 vocht Tavares tegen Jahfarr Wilnis voor de Enfusion zwaargewicht titel, Tavares was al de regerend kampioen in het half-zwaargewicht (één gewichtsklasse lager). Hij won van Wilnis op punten. En werd daarmee een kampioen in twee gewichtsklassen.

Op 2 december 2017 verdedigde Tavares zijn half-zwaargewicht titel tegen de Tunesiër Mrad Akwam. Tavares sloeg hem knock-out in de eerste ronde met een spinning backfist.

 

Tags: , , , , ,

Copyright ©2018 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.