Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

Floyd Mayweather VS Conor McGregor

Floyd Mayweather VS Conor McGregor

Eindelijk is het zo ver Floyd Mayweather VS Conor McGregor !

Floyd en Conor gaan de ring in. Op 26 augustus 2017′ zullen de Amerikaan en de Ier (Floyd Mayweather en Conor McGregor) elkaar in de MGM Grand in Las Vegas treffen.

Conor McGregor (28) daagde Mayweather vorig jaar uit, nadat hij er als eerste in was geslaagd om in twee verschillende gewichtsklassen kampioen te worden van de populaire UFC, de grootste organisatie in de vechtsporten onder de noemer Mixed Martial Arts. Mayweather reageerde in maart op de uitdaging door zijn pensioen op te schorten.  Hij heeft in totaal 49 wedstrijden gevochten en 0 keer verloren.  Zijn laatste wedstrijd was in september 2015.

Floyd Mayweather (40 ) heeft woensdag (14/6/17) op Twitter aangekondigd dat ”Het officieel is ”

”100 miljoen euro”

Het gevecht (Floyd Mayweather VS Conor McGregor) zal volgens de traditionele boksregels worden gehouden. Er 100 miljoen euro mee gemoeid. Enkele maanden geleden zei McGregor al dat hij zeker weet dat hij de eerste wordt die Mayweather verslaat.

Niemand weet wat er gaat gebeuren, maar ik ga het boksen overnemen. Geloof me maar. Ik ben 28jaar, lang en ik heb de reikwijdte. Ik ben gevaarlijk met beide handen. Ik ga Floyd afmaken en dan moeten jullie allemaal je woorden inslikken. Jullie zullen versteld staan”, aldus McGregor.”

Floyd Mayweather VS Conor McGregor

Copyright ©2018 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.