Voor 16:00 besteld? Morgen in huis* | Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,- (daaronder € 4,95) | Winkel nabij Rotterdam | Vragen? Bel 010-226 38 68

glory 45

Glory 45 Amsterdam van Roosmalen verdedigd zijn titel!

Zaterdag 30 september 2017 komt Glory kickboxing weer naar Nederland voor Glory 45. Er staan een aantal hele leuke wedstrijden op het programma, waaronder Robin van Roosmalen die in de main event zijn wereldtitel verdedigd. Hij zal vechten tegen voormalig wereldkampioen Serhiy Adamchuk uit Ukraine. Adamchuk traint bij de wereldberoemde trainer Mike Passenier bij Mike’s GYM in Amsterdam. Passenier is ook de trainer van onder andere: Badr Hari, Murthel Groenhart en Melvin Manhoef. Dit wordt van Roosmalen zijn eerste keer dat hij de vedergewicht titel verdedigd, de vorige keer op glory 41 Holland was hij te zwaar en werd de titel vacant gemaakt. Hij won de titel weer op die avond, maar het telde niet als een titel verdediging.

Eerder op de avond vechten Hesdy Gerges en Mladen Brestovac tegen elkaar. Gerges traint bij de welbekende trainer Thom Harinck. Eerst was Nieky Holzken de man die co main event, maar hij is helaas geblesseerd geraakt en kan daarom dus niet vechten in Amsterdam. Ook deze avond is er een contender toernooi in de Half Zwaargewicht gewichtsklasse. Het is een 4 man toernooi waarin onder andere de Nederlander Michael Duut vecht, hij vecht tegen Dragos Zubco. En ook in dit toernooi vecht de Rotterdammer Imad Hadar tegen Manny Mancha. De winnaar van deze twee wedstrijden vechten later op de avond tegen elkaar, de winnaar van het toernooi wordt aan het eind van de avond bekend.

Programma van de avond:

Glory 45 Amsterdam
Lichtgewicht wereldtitel: van Roosmalen – Serhiy Adamchuk
Finale half zwaargewicht toernooi: winnaar van wedstrijd A – winnaar wedstrijd B
Zwaargewicht: Gerges – Mladen Brestovac
Halve finale half zwaargewicht toernooi: Imad Hadar – Manny Mancha
Halve finale half zwaargewicht toernooi: Michael Duut – Dragos Zubco
Glory Superfight series
Middengewicht hoofdpartij: Jason wilnis – Yousri Belgaroui
Vedergewicht: Zakaria Zouggary – Massaro Glunder
Lichtgewicht: Tyjani Beztati vs. Yodkhunpon Sitmonchai
Weltergewicht: Eyevan Danenberg vs. Wellington Uega
Catchweight (73 kg): Kevin Hessling vs. Stoyan Koprivlenski

Kaartjes zijn nog HIER verkrijgbaar.
De wedstrijden zijn ook live te zien op Ziggo sports.

 

Tags: , , , ,

Copyright ©2018 MuayThai.nl. Alle rechten voorbehouden.