Bokshandschoenen

« Terug
Bokshandschoenen voor kickboxen en Muay Thai. Groot assortiment Twins bokshandschoenen, Venum, XPRT, King en andere merken. Vandaag besteld, morgen in huis!


Bokshandschoenen XPRT Padding

Bokshandschoenen XPRT Padding Bokshandschoenen XPRT Padding zijn super goede bokshandschoenen die zijn gemaakt van echt leer. Deze bokshandschoenen van het bekende vechtsport merk zijn super!
Prijs: € 49,95
Lees meer

XPRT Pro Bokshandschoenen

XPRT Pro Bokshandschoenen De Pro Bokshandschoenen zijn het topmodel van XPRT. Deze bokshandschoenen hebben meerdere lagen schuimvulling, duimbeveiliging en extra padding op de palm van de hand.
Prijs: € 59,95
Lees meer

XPRT Domination Bokshandschoenen

XPRT Domination Bokshandschoenen Deze bokshandschoenen van XPRT hebben een geweldige pasvorm. De extra vulling bij de polsen laat deze bokshandschoen echt als gegoten zitten. De elastieke band zorgt ervoor dat...
Prijs: € 54,95
Lees meer

Twins Bokshandschoenen BGN

Twins Bokshandschoenen BGN Simpelweg de beste bokshandschoenen van het Thaise topmerk Twins. De leren Twins bokshandschoenen BG-N zijn verkrijgbaar in zwart en in de meest gangbare gewichten van 10 ounce tot 16 ounce....
Prijs: € 92,50
Lees meer

Twins Bokshandschoenen BG-5

Twins Bokshandschoenen BG-5 Twins Bokshandschoenen zijn nu extra voordelig te koop in de gangbare gewichten van 10 ounce tot 16 ounce. Deze bokshandschoenen zijn het best verkochte model van Twins.
Prijs: € 91,50
Lees meer

KING Bokshandschoenen wit

KING Bokshandschoenen wit KING Bokshandschoenen wit zijn verkrijgbaar in 10, 12, 14 en uiteraard 16 oz. Je bent verzekerd van een perfecte pasvorm en lange levensduur! King is een absoluut topmerk uit Thailand.
Prijs: € 92,50
Lees meer

King bokshandschoenen zwart-wit

King bokshandschoenen zwart-wit King bokshandschoenen zwart-wit zijn ideaal voor kickboksen vanwege de padding en de extra polsbescherming. Nu extra goedkoop in onze kickbox winkel!
Prijs: € 92,50
Lees meer

King Fantasy bokshandschoenen Goud

King Fantasy bokshandschoenen Goud De King Fantasy bokshandschoenen zijn niet alleen opvallend mooi, ze zijn ook nog eens super goed! Deze bokshandschoenen, in de kleurencombinatie zwart / goud, zijn iets langer...
Prijs: € 115,50
Lees meer

Gouden Bokshandschoenen King

Gouden Bokshandschoenen King Gouden Bokshandschoenen King, het topmerk op het gebied van kickboxen uit Thailand. Deze goud-witte bokshandschoenen hebben een goede pasvorm en levensduur.
Prijs: € 74,95
Lees meer

King bokshandschoenen AIR

King bokshandschoenen AIR Deze bokshandschoenen van het bekende Thaise kickbox merk KING zijn voorzien van de AIR technologie. Hierdoor worden de handen in de bokshandschoenen beter geventileerd...
Prijs: € 115,50
Lees meer

Tribal Bokshandschoenen Twins Wit

Tribal Bokshandschoenen Twins Wit Tribal Bokshandschoenen Twins zijn gemaakt van echt leer en uitgevoerd in de kleur wit. Deze in Thailand gemaakte bokshandschoenen zijn versierd met zwarte tribals.
Prijs: € 89,95
Lees meer

Bokshandschoenen Twins Tribal Zwart-Wit

Bokshandschoenen Twins Tribal Zwart-Wit Bokshandschoenen Twins Tribal Zwart-Wit van het bekende merk Twins zijn niet alleen aantrekkelijk door het uiterlijk maar hebben ook nog eens een uitstekende kwaliteit.
Prijs: € 89,95
Lees meer

Bokshandschoenen Twins Flourish Zwart-Zilver

Bokshandschoenen Twins Flourish Zwart-Zilver Bokshandschoenen Flourish Zwart-Zilver zijn van het bekende Thaise merk TWINS. Deze bokshandschoenen hebben een uitstekende pasvorm en is geschikt voor jong en oud.
Prijs: € 89,95
Lees meer

King Kickbox handschoenen rood

King Kickbox handschoenen rood King Kickbox handschoenen rood zijn handgemaakt in Thailand en hebben een perfecte pasvorm. Deze echt leren bokshandschoenen zijn ideaal voor kickboksen en Muay Thai.
Prijs: € 92,50
Lees meer

KING Kickbox handschoenen blauw

KING Kickbox handschoenen blauw Dit topmodel bokshandschoenen is handgemaakt in Thailand en is van het bekende merk King. Deze bokshandschoenen zijn uitgevoerd in de kleur blauw.
Prijs: € 92,50
Lees meer

Twins Bokshandschoenen Retro

Twins Bokshandschoenen Retro Met de Twins Bokshandschoenen Retro ga je qua uiterlijk even terug in de tijd. Deze echt leren bokshandschoenen van Twins voldoen aan alle eisen voor een bokser.
Prijs: € 92,50
Lees meer

Twins Bokshandschoenen Rood

Twins Bokshandschoenen Rood Deze roze Twins bokshandschoenen hebben een prima pasvorm. Ook is deze bokshandschoen van het bekende merk Twins voorzien van een sterke klittenband sluiting waarmee je de bokshandschoenen...
Prijs: € 91,50
Lees meer

Bokshandschoenen Twins Zwart-Wit

Bokshandschoenen Twins Zwart-Wit Bokshandschoenen Twins Zwart-Wit zijn voorzien van een lange klittenband en daarnaast hebben ze ook nog een duimbeschermer. De bokshandschoen heeft een prima pasvorm.
Prijs: € 91,50
Lees meer

Twins Bokshandschoenen Blauw

Twins Bokshandschoenen Blauw Twins Bokshandschoenen Blauw zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Deze kickbokshandschoenen zijn geschikt voor kickboksen, boksen, Muay Thai en nog diverse andere...
Prijs: € 91,50
Lees meer

Venum Kickboks Handschoenen Giant 2.0

Venum Kickboks Handschoenen Giant 2.0 De Giant Kickboks handschoenen 2.0 van Venum zijn gemaakt van de beste kwaliteit leer en staan garant voor optimale duurzaamheid. De vulling van de kickbox handschoen bestaat uit drie lagen
Prijs: € 109,95
Lees meer

XPRT wedstrijd Bokshandschoenen Blauw

XPRT wedstrijd Bokshandschoenen Blauw Deze bokshandschoenen van XPRT Fight Gear zijn gemaakt van een topkwaliteit leer en zijn uitgevoerd in een schitterende blauwe kleur.
Prijs: € 49,95
Lees meer

Roze Bokshandschoenen XPRT

Roze Bokshandschoenen XPRT Roze bokshandschoenen van XPRT Fight Gear zijn er nu al vanaf 6 oz en het zwaarste gewicht is 14 oz. Dus zowel kleine kinderen als volwassenen kunnen hiermee trainen.
Prijs: € 44,95
Lees meer

King Bokshandschoenen zwart-rood

King Bokshandschoenen zwart-rood King Bokshandschoenen zwart-rood zijn specifiek ontworpen voor het thaiboksen. Ze zijn het topmodel bokshandschoenen in de lijn van het merk King uit Thailand.
Prijs: € 92,50
Lees meer

Booster Bokshandschoenen BT-GO Zwart

Booster Bokshandschoenen BT-GO Zwart Booster Bokshandschoenen BT-GO zijn prima bokshandschoenen voor beginners en kleine kinderen. Door gebruikmaking van synthetisch leer bij de fabricage kunnen deze handschoenen voor een zeer schappelijke prijs aangeboden worden.....
Prijs: € 29,95
Lees meer

Witte Bokshandschoenen Twins

Witte Bokshandschoenen Twins Deze witte bokshandschoenen van Twins zijn gemaakt van echt leer en zijn gefabriceerd van de beste kwaliteit leer. Deze Twins bokshandschoen, model BG-5, wordt veel verkocht
Prijs: € 91,50
Lees meer

Twins Bokshandschoenen Thunderbolt

Twins Bokshandschoenen Thunderbolt Twins Bokshandschoenen Thunderbolt zijn gemaakt van echt leer en voorzien van een dikke en stevige padding waardoor de handen goed beschermd zijn. De pasvorm is super goed en door de...
Prijs: € 115,50
Lees meer

Twins Red Splatter bokshandschoenen

Twins Red Splatter bokshandschoenen Twins Red Splatter bokshandschoenen zijn gemaakt in Thailand en natuurlijk van 100% leer. Je bent verzekerd van een goede pasvorm en een lange levensduur.
Prijs: € 115,50
Lees meer

Twins Bokshandschoenen White Splatter

Twins Bokshandschoenen White Splatter De Twins White Splatter bokshandschoenen zijn gemaakt in Thailand en zijn van 100% leer. Je bent verzekerd van een goede pasvorm en een lange levensduur....
Prijs: € 115,50
Lees meer

Venum bokshandschoenen Absolute 2.0

Venum bokshandschoenen Absolute 2.0 De Venum bokshandschoenen Absolute 2.0 zijn het nieuwste van het nieuwste. Dit zijn gewoon de allerbeste bokshandschoenen van Venum tot nu toe. Deze bokshandschoenen zijn gemaakt van 100% leer
Prijs: € 109,95
Lees meer

Venum Tribal Bokshandschoenen

Venum Tribal Bokshandschoenen De Venum Tribal Bokshandschoenen zijn gemaakt van de beste kwaliteit leer en dat merk je direct. De bokshandschoenen hebben een perfecte pasvorm en zitten echt als gegoten.
Prijs: € 119,95
Lees meer

XPRT TOP Gloves Bokshandschoenen Retro

XPRT TOP Gloves Bokshandschoenen Retro De XPRT ‘Top Gloves’ uitgevoerd in retro stijl. De prijs-kwaliteitverhouding van deze bokshandschoenen zijn zeer goed en doen zeker niet onder...
Prijs: € 59,95
Lees meer

XPRT Zakhandschoen

XPRT Zakhandschoen De leren zakhandschoenen van het merk XPRT is ideaal voor zaktrainingen. De pasvorm van de zakhandschoen is erg comfortabel en sluit goed om...
Prijs: € 29,95
Lees meer

XPRT Bokshandschoen Top gloves zwart-wit

XPRT Bokshandschoen Top gloves zwart-wit Dit zwarte met witte model bokshandschoen valt onder de toppers van het merk XPRT! De witte streep maakt de handschoen zeer uniek...
Prijs: € 59,95
Lees meer

Kickbokshandschoenen Booster Zwart Blauw

Kickbokshandschoenen Booster Zwart Blauw Deze kickbokshandschoenen van Booster zijn gemaakt van een topkwaliteit leer. De pasvorm is heerlijk en door de goede padding ideaal voor het zware sparren.
Prijs: € 98,00
Lees meer

Kickbokshandschoenen Booster Zwart-Rood

Kickbokshandschoenen Booster Zwart-Rood Deze kickbokshandschoenen van Booster uit de Pro Range zijn gemaakt van een topkwaliteit leer. Dit zorgt voor een goede pasvorm. De goede padding is ideaal voor stevig sparren.
Prijs: € 98,00
Lees meer

Booster Pro Range Bokshandschoenen Zwart-Wit

Booster Pro Range Bokshandschoenen Zwart-Wit Deze bokshandschoenen van Booster zijn gemaakt van echt leer en beschikken over een vulling die bestaat uit meerdere lagen. Hierdoor kunt u nog beter stoten geven.
Prijs: € 71,95
Lees meer

Leone bokshandschoenen Pro GN012

Leone bokshandschoenen Pro GN012 Leone bokshandschoenen Pro GN012 zijn gemaakt van een topkwaliteit leer en hebben een goede pasvorm. De stevige klittenbandsluiting geeft veel comfort en ondersteuning.
Prijs: € 94,95
Lees meer

Bokshandschoenen Leone GN038

Bokshandschoenen Leone GN038 De Bokshandschoenen Leone GN038 zijn niet alleen super mooi, ze zitten ook nog eens super goed! Goede padding, stevige sluiting en een Italiaanse ontwerp maken dit een top bokshandschoen.
Prijs: € 74,95
Lees meer

Bokshandschoenen King Neon oranje

Bokshandschoenen King Neon oranje Bokshandschoenen King Neon oranje zijn gemaakt van 100% leer en hebben een perfecte pasvorm. Natuurlijk hebben we ook bijpassende scheenbeschermers!
Prijs: € 92,50
Lees meer

Bokshandschoenen King Neon groen

Bokshandschoenen King Neon groen Dit is de nieuwe handschoen van King, de BGK 12. Deze handschoen lijkt bijna helemaal niet meer op zijn voorgangers. Deze handschoen is namelijk veel moderner! De nieuwste snufjes zitten erop en eraan!
Prijs: € 92,50
Lees meer

Twins BG-N Rood Bokshandschoenen

Twins BG-N Rood Bokshandschoenen Simpelweg één van de beste bokshandschoenen van het Thaise topmerk Twins. Het lederen model BG-N is verkrijgbaar in rood en in de meest gangbare gewichten van 10 ounce tot 16 ounce
Prijs: € 92,50
Lees meer

Venum Bokshandschoenen Elite

Venum Bokshandschoenen Elite Venum Elite Bokshandschoenen zijn gemaakt van skintex, een duurzame synthetische materiaal dat oersterk is. Super pasvorm en super gaaf design!
Prijs: € 69,50
Lees meer

Leone officiële Glory handschoenen

Leone officiële Glory handschoenen Leone komt met hun eigen officiële Glory bokshandschoen! Bekend van televisie waarin de beste martial-arts vechters elkaar tegenkomen in het Glory Toornooi!
Prijs: € 94,95
Lees meer

Venum Sharp Kickbokshandschoenen

Venum Sharp Kickbokshandschoenen De Venum 'Sharp' kickbokshandschoenen zijn gemaakt van echt leder voor een ongekende lange levensduur. Dit topmodel bokshandschoenen van Venum zijn een sensatie om mee te trainen!
Prijs: € 99,95
Lees meer
Deel dit met je vrienden
Plaats je reactie
Naam
E-mail
Reactie
 

Bezoek adres

3rd Millennium BV
Fascinatioboulevard 1164
2909 VA Capelle aan den IJssel
(Rotterdam)

e-mail info@muaythai.nl
Telefoonnummer 010 226 38 68
Bezoek adres

Ons assortiment

Kickbox Set Domination
vanaf € 139,95
XPRT Kickbox Set Full
vanaf € 99,95
XPRT Thaibox Set Basic
vanaf € 79,95
XPRT Roze Kickboks Set Pro
vanaf € 129,95
XPRT Domination Bokshandschoenen
vanaf € 54,95
XPRT Thai Pad
vanaf € 44,95
Focus Pad Hard
vanaf € 24,95
XPRT Pro Scheenbeschermers
vanaf € 44,95
Twins Scheenbeschermers zwart
vanaf € 88,00
XPRT Dames Kickbox set
vanaf € 99,95
XPRT Enkelkousen
vanaf € 9,95
Kinder kickbox set XPRT
vanaf € 99,95
XPRT kickbox broek Tribal Zwart
vanaf € 39,95
XPRT kickbox broek Pitbull Zwart
vanaf € 39,95
Roze scheenbeschermers
vanaf € 24,95
Queen kickbox set wit
vanaf € 229,95
King Fantasy bokshandschoenen Goud
vanaf € 115,50
Twins Flourish Kickboks Set Wit
vanaf € 199,95
Twins Fantasy Kickboks Set Zwart-Roze
vanaf € 249,95
Kickbox broek No Fear Roze
vanaf € 39,95
Roze XPRT Enkelkousen
vanaf € 9,95
Venum Scheenbeschermers Challenger
vanaf € 79,95
Sporttas Venum rood
vanaf € 54,95
Gekleurde bitjes
vanaf € 9,95
Queen kickboksbroekje Goud-Zwart
vanaf € 44,95
Venum Santa Muerte Fight Short
vanaf € 64,95
XPRT kickbox broek zilver tribal
vanaf € 39,95
XPRT kickbox short gladiator
vanaf € 39,95
XPRT kickbox set Style
vanaf € 109,95
Bytomic Smartie Pad
vanaf € 29,95

Links

Complete kickboks sets - v.a. 79,95
Kickboksen voor dames - v.a. 15,95
Kids Kickboxing - v.a. 14,95
(Kick)bokshandschoenen - v.a. 29,95
Scheenbeschermers - v.a. 19,95
Kickboks & MMA T-shirts - 24,95
Kickboks & Thaiboks beschermers - v.a. 5,95

CHATBOX

Naam
E-mail
Bericht
 
Chat
 
:-D
:-O
:S
(H)
(D)
(B)
:-8
:-)
:$
^-0
:-(
;-)
(S)
(W)